Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

God jul och Gott nytt år önskar Ekoweb!

Besöksantalet på Ekoweb har fortsatt öka under 2004. I slutet av detta år räknar vi med att drygt 65 000 besökare har varit inne och använt hemsidan. Antalet nyhetsbrev-prenumeranter har också ökat under året från 800 till idag drygt 1300 stycken.


Innan vi på Ekoweb tar julledigt vill vi, Olle Ryegård, redaktör Ekoweb(th) och Svante Kaijser önska alla våra läsare och prenumeranter en rofylld helg och ett gott nytt 2005!

För att utveckla sidan på ett konkret sätt har Ekoweb redaktionen genomfört både en utvärdering och en läsarundersökning av ekoweb under året. Båda har visat på positiva resultat, vilket vi som har arbetat med ekoweb är väldigt stolta över. Växtföljdsoptimatorn har under året också kompletterats med en scenarioanalys och även ändrats under slutet av årets så att den passar de nya förändringar med gårdsstöd som nu är på väg in. Detta arbete har utförts med hjälp av idékonsulten Svante Kaijser och teknikkonsulten Torgil Svensson på Agriprim. Svante har också varit runt och visat upp optimatorn både för rådgivare och säljare i lantbruksbranschen. Aktiviteten har ökat efter detta på optimatorn och idag vet vi att ett flertal rådgivare och lantbrukare använder optimatiorn som beslutsunderlag eller att testa funderingar på. Det tycker vi är roligt!

Välkomna in på en kopp kaffe om ni är i trakten av HS i Skara. Och God Jul!

 

 

2004-12-24