Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

RestaurangExpo med eko

Den 26-27 september är det dags för den tredje upplagan av RestaurangExpo på Sollentunamässan utanför Stockholm. Detta är en fackmässa för kockar, krögare och professionella matlagare. – Alla montrar på mässan är lika stora, vilket gör att de stora företagen, som har större budget, inte dominerar besökarnas intryck utan de mindre företagen har lika stor chans till exponering. I år satsar vi på ett eget torg för lokalproducerat och ekologiskt. Som utställare behövs inte så stora förberedelser, bara ett bord och det man vill visa. Hittills har ca 15 stycken ekologiska producenter anmält sig. Det kommer även att hållas seminarier om ekologiskt och smaktester där ekologiska och konventionella produkter ställs mot varandra, säger Lotta Hultén som är Projektledare för RestaurangExpo. Vid intresse av deltagande kontakta Lotta Hultén 0733-800 552. Mer information finns på www.sollentunaexpo.se

2006-08-23