Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Coop ny kund hos Everfresh

Försäljningen av ekologisk frukt & grönsaker ökar kraftigt för grossitsfirman Everfresh group i Helsingborg. Under år 2005 sålde Everfresh ekologiska varor för 27 miljoner kronor och 2006 beräknas denna försäljning att landa kring 190 miljoner kronor, mycket tack vara att man fått en ny storkund. -Vår försäljning av ekologisk frukt & grönt har exploderat i år. Anledningen är att vi lyckades knyta till oss Coop Sverige som ny kund sedan årsskiftet. Affären med Coop och den ökade försäljningen av ekologisk frukt & grönsaker gör att vi kraftigt kan utöka det ekologiska sortimentet. 2005 salufördes cirka 30 olika ekologiska artiklar och detta beräknas öka till 85 artiklar i år säger Jörgen Steen, inköpschef för Everfresh.

2006-08-01