Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekolådan dubblerade försäljningen

Under en ettårsperiod har antalet prenumeranter på lådor med ekologisk frukt och grönsaker hos företaget Ekolådan dubblerats. I dagsläget har man drygt 3000 prenumeranter och varje vecka levererar man 1500 lådor till kunder i framför allt Stockholmsområdet. -Vi har även öppnat en filial i Linköping och där är intresset för lådorna lika stort. Bäst går försäljningen av ”Mixlådan” en blandning av frukt och grönsaker. På grund av den stora efterfrågan kommer vi för första gången att leverera lådor även under juli månad, då har vi tidigare hållit stängt. Vidare får vi en ny hemsida som blir betydligt mer användarvänlig. Vi kommer också få nya produkter i sortimentet. Torkad frukt, nötter, gryner och sirap är några av de varor som våra kunder efterfrågat som vi börjar sälja efter hösten, säger Anette Dieng på Ekolådan.

2006-08-10