Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig nu till Marknadsseminariet och Ekogalan 2012!


Många har redan anmält sig till Ekoweb:s storsatsning Marknadsseminariet och Ekogalan 2012, den 26 januari på Grand Hotel i Stockholm. Dagen kommer att erbjuda ett späckat seminarieprogram med ett digert statistiskt material över utvecklingen av ekomarknaden 2011 samt heta prognoser för 2012 och även i ett längre perspektiv.

Som Grand Finale genomförs Ekogalan 2012 med en prisceremoni där vinnarna i kategorierna ”Årets Rådgivare”, ”Årets Ekoföretag” och ”Årets Mylla till Hylla-pris” utses. Allt ackompanjerat med en ekologisk meny från ett av landets bästa kök. Ekoweb bjuder tillsammans med sina samarbetspartners, Lantmännen Lantbruk, LRF och SMA Mineral, in till en möjlighet för alla branschens företrädare att göra en djupdykning i ekologisk marknad under festliga former.

- Jag kan lova att vi har mycket spännande information att offentliggöra. Vi hoppas att branschen nu tar chansen att tillsammans med oss skapa en dag som ger genomslag på många områden. Vi räknar med stort intresse från media och genom att visa den senaste statistiken tillsammans med branschens viktigaste företrädare på samma plats ger vi ekosektorn de bästa förutsättningarna att presentera sig, säger Cecilia Ryegård som är verksamhetsansvarig för Ekoweb.

Mer information om anmälan i inbjudan här>>

Seminariedeltagare har även möjlighet att boka rum på Grand Hotel till starkt reducerat pris. Rumsbokning måste då ske via Ekoweb direkt, eller denna länk här>> , senast den 10 januari.

2011-12-22