Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig nu till Marknadsseminariet och Ekogalan 26 januari 2012

- Ekoweb strandsätter ytterligare en vild idé:

Hämta inbjudan här>>

Ekoweb tar Marknadsseminariet den 26 januari 2012 till Stockholm och utökar dagen med en Ekogala.

- Vi vill lyfta fram några av de mest drivna personerna och företagen inom ekobranschen och svenskt jordbruk och skapa mer publicitet runt ekologisk produktion, det gynnar de svenska ekoproducenterna, säger Cecilia Ryegård.

Marknadsseminariet och Ekogalan genomförs den 26 januari 2012 i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Evenemanget genomförs av Ekoweb i samarbete med Lantmännen Lantbruk, LRF och SMA Mineral. Det finns möjlighet för fler intresserade företag till medverkan på olika sätt.

- Ibland måste man våga agera och sticka ut hakan. Vi hoppas nu att branschens aktörer tar vara på chansen att genom sitt deltagande hjälpa till att etablera den här satsningen, säger Cecilia Ryegård, som är verksamhetsansvarig för Ekoweb.

Marknadsseminariet, som genomförs för fjärde året i rad,  kommer att utformas som tidigare år, med presentation av försäljningsstatistiken för 2011 samt en prognos för försäljningen 2012 men utökas med en Ekogala där tre pristagare kommer att utses i kategorierna Årets Rådgivare, Årets Ekoföretag samt Årets ”Mylla till Hylla”- pris.

För anmälan till Marknadsseminariet och Ekogalan den 26 januari följ länken här>> till inbjudan. (blädderbar pdf, 4 sidor) 

2011-11-30