Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Marknadsseminariet blir Ekogalan 26 januari 2012

- Ekoweb strandsätter ytterligare en vild idé:

Ekoweb tar Marknadsseminariet den 26 januari 2012 till Stockholm och utökar dagen med en Ekogala.

- Vi vill lyfta fram några av de mest drivna personerna och företagen inom ekobranschen och svenskt jordbruk och skapa mer publicitet runt ekologisk produktion, det gynnar de svenska ekoproducenterna, säger Cecilia Ryegård.

Marknadsseminariet och Ekogalan genomförs den 26 januari 2012 i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Lantmännen har gått in som sponsor av arrangemanget.

- Vi erbjuder härmed fler aktörer att hoppa på och hjälpa till att höja profilen för svensk ekoproduktion och ekologiskt lantbruk ytterligare. Vi tycker det är extra roligt att Lantmännen är så på hugget och nu blir vår första samarbetspartner och sponsor för en av priskategorierna under Ekogalan. Ibland måste man våga agera och sticka ut hakan, säger Cecilia Ryegård, som är verksamhetsansvarig för Ekoweb.

Marknadsseminariet kommer att genomföras som tidigare år, med presentation av försäljningsstatistiken för 2011 samt en prognos för försäljningen 2012 men utökas med en Ekogala där tre pristagare kommer att utses i kategorierna Årets Rådgivare, Årets Ekoföretag samt Årets ”Mylla till Hylla”- pris. Nominera någon du tycker förtjänar ett pris. Läs mer på www.ekoweb.nu om kriterierna i priskategorierna.

För anmälan till Marknadsseminariet och Ekogalan den 26 januari kontakta Cecilia Ryegård: cecilia@agroide.se, 0708-152599. Kostnad 4500 kr+ moms för deltagande under Marknadsseminarium, Marknadsrapport, Prisutdelning. Lunchbuffé, eftermiddagskaffe, mousserande dryck samt tilltugg ingår. Möjlighet att boka rum på Grand Hotel till rabatterat pris finns. Begränsat antal platser!

2011-11-04