Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Småskaligt och ekologiskt - räddningen för svenskt lantbruk? Framtidsforum i Skara


Den 25 november arrangeras Framtidsforum av Hushållningssällskapet i Skara. Många namnkunniga föreläsare är på plats, bland annat jordbruksminister Eskil Erlandsson, LRF:s ordförande Helena Jonsson, Anna Maria Corazza Bildt och Peter Einarsson från Ekologiska Lantbrukarna. Även Ekoweb:s redaktör Cecilia Ryegård finns bland de medverkande.

Arrangörerna bjuder in till en debatt om landsbygdens utveckling. Frågeställningarna under dagen kommer bland annat att vara hur matlandet Sverige ska byggas och småskaligt och ekologiskt- räddningen för svenskt lantbruk?

Plats: Rosers Salonger i Skara, anmälan senast den 12 november. För anmälan och mer information, läs mer på www.hushallningssallskapet.se/r/framtidsforum

2011-11-03