Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Internationell konferens för ekologiska spannmålsodlare

Den sjätte internationella konferensen för ekologiska spannmålsodlare kommer att genomföras i Port Townsend, Washington, från 19 till 21 januari 2012. Organic Seed Alliance skickar ut en inbjudan till alla världens ekologiska spannmålsodlare, eller personer verksamma i branschen, att delta i och påverka utformningen av konfersen genom förslag på teman, talare, paneler och Runda bords samtal.

Tidigare konferenser har bland annat behandlat ämnen som ekonomi och marknad. Den här gången kommer konferensen att sammanföra odlare, forskare, förädlingsföretag, livsmedelsföretag och andra intressenter i branschen för att föra den ekologiska spannmålsodlingen framåt.

Läs mer här>>

2011-10-19