Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Sök stöd för deltagande i EkoNord

EkoNord förväntas bli det största evenemanget med ekologiskt tema hittills i Sverige. EkoNord arrangeras samtidigt som Interfood och Wine & Spirits på Svenska Mässan i Göteborg 17-20 maj 2009. Till evenemanget förväntas 14 000 besökare komma, företrädelsevis från livsmedelsbranschen men under mässans sista dag kommer den att öppnas för allmänheten. EkoNord kommer att utgöras av ca 200 utställare. Här kan man knyta kontakter och göra upp affärer. Arrangörerna har haft BioFach i Nürnberg, världens största ekologiska mässa, som förebild.

Mässan arrangeras av Svenska Mässan och Länsstyrelsen i Västra Götaland. Producenter, förädlare, säljare eller företag som på annat sätt arbetar med ekologiska och närproducerade livsmedel är välkomna. För att minska utställningskostnaden finns det möjlighet att söka stöd. För mer information om detta kontakta Marta Göransson på telefon 0521-605677.

Ytterligare information finns att få på hemsidan www.interfood.se

2008-11-07