Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Saltå kvarn vinnare av Änglamarkspriset

Saltå Kvarn och VD´n Johan Ununger stod under onsdagen som en av fyra vinnare av Änglamarkspriset. Jurryns motivering till utmärkelsen var bland annat att ” Johan Ununger har lyckats förena ett starkt affärsmannaskap med miljötänkande i alla led av verksamheten.” Jurryn lyfte också fram Saltå kvarn som ett föredöme när man som första svenska företag börjat klimatkompensera sina produkter genom trädplantering i Uganda. Det var det andra priset på kort tid som Johan Unger kunde kvittera ut för Saltå Kvarns verksamhet. Företaget utsågs nyligen till ”Årets Uppstickare” av LRF.

Ekoweb gratulerar till priset!

Saltå Kvarn är ett företag som marknadsför ekologiska produkter. Under 2007 omsatte verksamheten 100 miljoner kronor. Läs mer på hemsidan www.saltakvarn.se

2008-10-02