Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Rekofabriken -ekorättvis mötesplats i Stockholm

Sedan slutet av februari finns en ny träffpunkt för den som är intresserad av ekologiskt och rättvisemärkt. Rekofabriken på Hammarbyhöjden vill skapa en mötesplats för hållbara idéer och startar verksamheten med att öppna en butik med ekologiska- och rättvisemärkta kläder och inredning, både nytt och begagnat. I butiken finns även ett utbud av hygienprodukter, teer och choklad. Verksamheten kommer att stegvis byggas på med workshops, evenemang och konsulttjänster inom miljö och hållbar utveckling.
-Med vår butik vill vi bidra och uppmuntra till en mer hållbar konsumtion och livsstil. Vi vill kunna ge våra kunder information om hur varan har producerats och vad den har för miljöpåverkan, säger Charlotta Warmark som är en av grundarna till Rekofabriken.
Adressen är Tidaholmsplan 23, läs mer på hemsidan www.rekofabriken.se.

2008-05-05