Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Danmark årets land på BioFach 2009

 Danmark har blivit utsett till ”årets land” på branschmässan  BioFach 2009. Meningen var att Danmark skulle erhållit titeln redan i år, men man var tvungna att tacka nej på grund av bristen på ekologiska produkter på den inhemska marknaden. Att bli utsedd till årets land på BioFach betyder att landets ekologiska produkter särskilt uppmärksammas under mässan, som är världens största ekologiska mässa.
Det är lätt för ett litet land att försvinna i mängden på en mässa som BioFach med över 2600 utställare. Men danskarna har verkligen lyckats att dra uppmärksamheten till sin monter under åren. Intresset har också varit stort från de danska företagen att delta i mässan, i år fanns ett 30-tal företag representerade.

2008-04-22