Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Allt fler läser Ekoweb

Ekoweb´s läsarantal fortsätter att öka. Under årets två första månader ökade läsarantalet med 80 procent, eller 6000 läsare, per månad jämfört med motsvarande månader under 2006. Under mars ökade läsarantalet med 3000 läsare jämfört med mars 2006. Under april har aktiviteten på sidan hittills också varit flitig. Antalet prenumeranter på nyhetsbrevet har ökat med 200 personer hittills under 2007, lika mycket som under hela året 2006. -Eftersom vi inte aktivt marknadsför Ekoweb så beror antagligen ökningen på att intresset för ekologiskt ökar och att fler personer aktivt söker information och då stöter på Ekoweb. Förhoppningsvis hittade de något intressant och återvänder till sidan och dessutom tipsar de kanske någon annan. Det är i alla fall roligt att se att läsarantalet ökar, säger Olle Ryegård som var med och startade Ekoweb år 2001 och fortfarande håller ett vakande öga över sidan.

2007-04-17