Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologisk produktion på gång hos Dafgårds

I det tysta håller snabbmatsjätten Dafgårds på med ett projekt där man undersöker en eventuell tillverkning av ekologiska produkter. Sedan tidigare har Dafgårds ett ekologiskt sortiment för storkök, grönsaker från Magnihill och kaffe från Löfbergs men nu studerar man alltså potentialen i en egen tillverkning av ekologiska produkter. -I det projekt som just nu pågår hos oss tittar vi på tillverkning av ekologiska produkter till några befintliga kunder inom offentlig sektor. Mer än att det handlar om köttbaserade produkter och att det rör sig om stora volymer kan jag inte avslöja. Inom ett halvår hoppas vi kunna dra igång en produktion om förstudien slår väl ut, säger Andreas Bring som är storköksansvarig hos Dafgårds.

2006-11-01