Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Natracare fördubblade omsättningen på två år

De ekologiska sanitetsprodukterna från Natracare säljer allt mer efter det att konsumenterna börjar efterfråga ekologiska produkter utöver livsmedel. På två år, från 2003 till årsskiftet 2005/06 fördubblade Natracare sin omsättning i Storbritannien från 28,5 miljoner kr till 55,8 miljoner. I USA gick märket från att ha omsatt 28 miljoner kr 2004 till en försäljning på 35 miljoner under 2005 på ett år. I dag finns Natracares produkter i fler än 40 länder, och för att nämna ett par näraliggande exempel, så säljs Natracare i alla hälsokostbutiker i Danmark och av Irma-kedjans varuhus. På Island har Natracare 15 % av marknaden och finns där i alla hälsokost- och matvarubutiker samt på apotek. I Sverige finns Natracare´s produkter sedan ett år tillbaka hos Ekohygien. För mer information se ekohygiens hemsida www.ekohygien .se

2006-09-12