Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Inkontinensskydd från Natracare nyhet i Sverige

Under hösten introduceras ett ekologiskt inkontinensskydd från engelska Natracare på den svenska marknaden av företaget Ekohygien i Blekinge. Allt fler konsumenter får upp ögonen för ekologiska livsmedel men när det gäller ekologisk intimhygien är kännedomen bland konsumenterna mer eftersatt. De flesta produkter för intimhygien tillverkas med syntetiska och kemiskt behandlade material som kan framkalla allergier och överkänslighet. -Få konsumenter känner till fördelarna med ekologiska intimhygienartiklar. Många lider i det tysta av de besvär de får av de syntetiska och kemikaliebehandlade material som de flesta inkontinensskydd på marknaden är tillverkade av, säger Lisbeth Arvidsson på Ekohygien. Bindor, trosskydd, tamponger, våtservetter och nu också inkontinensskydd, ekologiskt producerade finns på den svenska marknaden. Produkterna finns tillgängliga i flera olika butiker över hela landet och går att beställa via Ekohygiens hemsida. För mer information: www. Ekohygien.se

2006-09-13