Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ny produkt: KRAV-märkta muffins

Företaget Muffin Company AB har startat tillverkning av KRAV-märkta muffinsmixer för restauranger, caféer och butiker. I dagsläget finns fyra olika sorters mixer: naturell, choklad, spelt, och en osötad spelt/fullkorn. Lantägg i Skara tillverkar och blandar mixerna som säljs i förpackningar om 12 kg, en förpackning om 3 kg är på gång. -I dagsläget har jag främst sålt produkterna till bagerier och en grossist i England, men jag hoppas att intresset skall finnas från bagerier och butiker i Sverige. Jag håller just nu på att förhandla med en stor butikskedja och jag funderar även på att börja sälja till konsument via postorder, säger Cheryl Lindblad på Muffin Company AB. För mer information om produkterna: lindbladcheryl@hotmail.com

2006-07-03