Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Projektledare Ekokick sökes

Ekologiskt Marknadscentrum söker en projektledare till sitt projekt Ekokick i Skåne. Ekokick är ett koncept för butik med syfte att öka engagemang och kunskap om ekologisk mat hos butikspersonal samt att förbättra exponeringen och därmed öka försäljningen av ekologisk mat. Ekokick för butik består av fem steg: -kartläggning, -utbildning om hållbar utveckling och miljö, -utbildning med ekologiska livsmedel och butiken i fokus, -kampanjvecka -utvärdering. Projektet söker dig som -har erfarenhet av projektledning, -har erfarenhet av arbete i butik eller med butikskampanjer -tycker det är roligt att utbilda och entusiasmera andra, gärna genom upplevelsebaserat lärande - har ett engagemang för ekologisk mat Tjänsten är på deltid från augusti till 31 december 2006 med stor möjlighet till förlängning. Maila din intresseanmälan och CV till info@ekologisktmarknadscentrum.org senast 2006-06-10. För mer info ring Gunilla Anderson på tel 040-6285110

2006-05-16