Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Temaveckor blir långsiktig eko-satsning för Netto

Danska lågpriskedjan Netto tror på ekologin. Man har haft stora framgångar i Danmark med sin satsning på ett ekologiskt sortiment och ekologiska kampanjer. Detta gör att man nu vågar sig på en likartad satsning i de 74 svenska butikerna. -I Danmark har Netto arbetat många år på den ekologiska försäljningen. Vår ekologiska satsning har varit en succé och vi vill gärna prova marknaden här i Sverige. Vi tänker oss en långsiktig satsning på ekologiskt i Sverige. Vi börjar med tio temaveckor under 2006 och kommer att utvärdera dem under slutet av året för att eventuellt utöka vårt ordinarie sortiment. Det blir ett tillfälle att prova vad som fungerar på den svenska marknaden och testa olika produkter, säger Carsten Hansen VD Netto Sverige.

2006-06-29