Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Kommande kampanjer för eko hos Swedish Meats

-Vad det gäller framtiden så kommer vi satsa på mycket annonsering framöver för att nå ut till en bredare konsumentmassa. Vi har rejäla aktiviteter på gång med olika samarbetspartners under såväl 2006 som 2007. Lyftet för den ekologiska produktionen måste komma nu. Det känns som nu eller aldrig för vår del. Under 2006 tror vi att försäljningen kommer ta fart ordentligt. Handeln är helt överens med oss om detta, säger Camilla Sandenskog produktchef på Swedish Meats, och syftar på den ständigt pågående dialog man har tillsammans med Coop, ICA och Axfood. För att få nytt liv i den stagnerade köttförsäljningen och som en förberdedelse för kommande kampanj under 2006 var man nyligen i Danmark tillsammans med Ekokött för att studera danskarnas framgångsrika kampanjkoncept.

2005-12-27