Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Restaurangexpo premiär för Ekokötts Ekonav

De ekologiska köttproducenternas fack- och intresseförening Ekokött gör en storsatsning på att presentera olika ekologiska produkter på Internet i en webportal. Projektets namn är Ekonav och man vänder sig främst till restauranger och storhushåll. Ekonav får en flygande start i och med att den lanseras på branschmässan Restaurangexpo den 20-21 september i Sollentuna. Ekokött deltar med en ekologisk monter där man kommer presentera Ekonav och informera om de ekologiska produkternas mervärde. I montern kan besökarna stifta bekantskap med flera eko-företag som t ex Bosarp Kyckling, Melins Lamm, Alt-Grönt och Bondens Butik i Stockholm. Dessutom kommer stjärnkocken Anders Nylén, kökschef på Skebo Herrgård och innehavare av titeln Sveriges Köttkock tillaga mat av ekologiska produkter. Ekonav skall vara färdigt att användas under Restaurangexpo.

2005-09-15