Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Oviss framtid för bröd hos Södervidinge Bagarn

Det skånska familjeföretaget Södervidinge Bargaren har sedan 2003 två KRAV-bröd i sortimentet som sammanlagt omfattar ett 70-tal artiklar. När man började med KRAV-bröden var man optimistisk och framtiden såg ljus ut för produkterna. Idag är läget ett annat. Försäljningen har vida understigit förväntningarna och framtiden är oviss för Södervidinge Bagarens KRAV-bröd. –Försäljningen under sommaren har varit ca 6-700 bröd, vilket är katastrof. Det går upp lite nu under hösten när skolorna kommer igång, vi har en order från Malmö stad på 2800 kg, men vi behöver fler sådana om vi skall kunna fortsätta tillverkningen. Från butikerna är intresset svalt, säger Rolf Holmén marknadschef och tillika delägare i Södervidinge Bagaren.

2005-09-29