Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nya produkter från Vegebom

Nya ekologiska hår- och hudvårdsprodukter är på väg att lanseras i Sverige från det franska företaget Vegebom. Sedan tidigare finns den KRAV-märkta salvan Vegebom som flitigt används av hästägare och kobönder. Men nu kommer alltså en serie för människor. –Jag har själv psoriasis i hårbotten men tycker redan det blivit bättre efter en veckas användning. Nästan alla som fått prover har kommit tillbaka och köpt produkten, säger Finn P Möller generalagent för Vegebom i Sverige. Eventuellt kommer man ansöka om en KRAV-certifiering för de nya produkterna. Omsättningen för Vegebom i Sverige ökade runt 20 procent under 2005 och hamnade då runt 0,5 miljoner kr. Mer information om de nya produkterna finnas på hemsidan: www.vegebom.se

2006-06-27