Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Brist på Kaprifol-kött

Konceptet Kaprifolkött har blivit ett populärt inslag i butikerna i Bohuslän. Köttet har sålt bra under sommaren. Under augusti kommer Kaprifolkött att få svårt att leverera alla beställda volymer. Det beror på en bra efterfrågan , man även på att tillförseln inte fungerat som man tänkt sig. Värmeböljan i början på juli gjorde att nötboskapen avstannade i växten och inte är färdiga för slakt. –Vi söker aktivt nya leverantörer hela tiden, våra lager är tomma och butikerna ökar successivt sina beställningar. Det märks att kunderna uppskattar att köttet styckas och mals på plats i butiken och de större butikernas övergång till konsumentpackat spelar oss i händerna, säger Birgit Jönsson projektledare för Kaprifolkött.

2005-08-25