Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

BioFach - världens största mässa för eko-produkter

Är du intresserad av att ställa ut i samlingsmonter på Bio Fach 2005? Att delta i en svensk samlingsmonter är ett bra tillfälle för mindre företag att enkelt och kostnadseffektivt i ett större sammanhang visa upp sig , träffa befintliga och framtida affärskontakter, uppleva marknaden och studera lokala aktörer inom branschen. För andra året i rad arragerar Exportrådet i samarbete med KRAV en svensk samlingsmonter på mässan. Kontakta snarast Mona Hedenskog, Exportrådet, telefon 08 - 783 8728 , email: mona.hedenskog@swedishtrade.se, för information om deltagandet och anmälan. Mässans hemsida är www.biofach.de För mer information om mässan, kontakta mässans Sverigerepresentant Hansuno Krisch tel: 08-765 52 60, eller hemsida www.itmab.nu

2004-10-12