Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Biofood nyanställer för ekologisk distribution

– Den lågkonjunktur som folk pratar om har vi inte märkt något av här på Biofood. Vi är fullständigt nedringda, säger Marita Fors, administratör på Biofood. Företaget nyanställer nu personal för att förbättra kundservicen, och förväntar sig en kraftigt ökad omsättning år 2003, prognosen ligger på dryga 26 miljoner. För närvarande är tio personer heltidsanställda. Biofood är en KRAV- godkänd livsmedelsimportör och distributör med 25 års erfarenhet av import och försäljning av ekologiska livsmedel. Grunden i Biofoods sortiment är ekologiska baslivsmedel, främst säd, mjöl, nötter, torkad frukt samt mer förädlade produkter som t ex. ost, bakverk, pasta, tomatprodukter, sylter och oljor samt specialprodukter som t ex. alger och tofu.

2003-10-01