Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Marknadsseminarium i Skåne om ekologiskt

Ekologiskt Marknadscentrum i Skåne inbjuder till marknadsseminarium om ekologiskt frukt, grönt och potatis. Seminariet äger rum torsdagen den 16 oktober och föregås av ett studiebesök hos förädlingsföretaget Magnihill. Frågeställningar som kommer att tas upp är bland andra hur företagen kommer att satsa på eko-produkter på lång och kort sikt, samt hur produkterna når marknaden. Medverkar gör representanter från olika inköpskedjor som ICA, Coop och offentlig sektor. Ekologiskt Marknadscentrum i Skåne har som målsättning att öka produktion och konsumtion av ekologiska produkter i Skåne, se tidigare reportage på ekoweb. För information och anmälan, kontakta Marknadscentrum, telefon: 040/359562, e-post: info@ekologisktmarknadscentrum.org

2003-09-24