Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Biofer och Vinass säkrar kvalitet och kvantitet

Trots lägre spannmålspris så har försäljningen av ekologiska gödselmedel ökat under den gångna säsongen. Storsäljarna för Gyllebo Gödning är 7-9-0 och Vinass. Lite sämre har det gått för de pelleterade gödselprodukterna samt fosforgödselmedlet Biofer P15. Inga nya produktlanseringar är på gång under hösten för Gyllebo Gödning, däremot genomförs ett antal nya försök med befintliga produkter. – Försäljningen av Biofer 7-9-0 och Vinass har gått mycket bra i år. Dessa båda produkter är nu välkända på marknaden samt mycket prisvärda. Vi vet idag också mer om hur de skall användas effektivt. Ifjol hade vi problem med spridningsbilden vid spridning av Biofer 7-9-0. Detta har fungerat mycket bättre i år och det känns roligt eftersom vi jobbat mycket med att lösa detta, säger Pär-Johan Lööf, VD Gyllebo Gödning.

2003-08-21