Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ny funktion på ekoweb´s optimator

Nu kan du spara dina egna moduleringar från ekowebs växtföljdsoptimator på ekowebs server. Detta för att underlätta ditt arbete på optimatorn och så att du slipper gå tillbaka till utgångsläget varje gång du jobbar med växtföljden på din gård. Du anger din e-postadress som identifiering, ett filnamn och en beskrivning på din nuvarande inställning på optimatorn. Kalkylen sparas sedan på Ekowebs server och med hjälp av din e-postadress kan du sedan ladda in samma kalkylvärden igen vid ett senare tillfälle. Ange e-postadress, filnamn och beskrivning. Anger du ett filnamn som du redan har använt kommer optimatorinställningarna att skrivas över. Länken till optimatorn hittar du längst ned på ekoweb´s första sida.

2003-07-23