Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Allt fler läser Ekoweb: 100 000 besökare 2006

Allt fler läser Ekoweb. När året är slut kommer Ekoweb ha haft ca 100 000 besökare vilket är en ökning med 25 000 eller 40 procent. Antalet prenumeranter på nyhetsbrevet ökar också. I dagsläget prenumererar ca 1500 personer på nyhetsbrevet, det är en ökning med 150 st. Många använder också marknadsplatsen, växtföljdsoptimatorn och våra gris- och odlingskalkyler. Ökningen av antalet läsare har skett trots minimal marknadsföring, vilket vi på redaktionen tolkar som att nöjda läsare tipsar andra läsare och inte minst att intresset för ekologiskt ökar i allmänhet. Om du som läsare har tips och idéer på fler intressanta reportage och nyheter, hör gärna av dig, så vi kan bli ännu bättre.

2006-10-11