Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Lantabs försäljning av KRAV-foder ökar

Lantab säljer idag två KRAV-godkända färdigfoder för nöt, Harmoni K2 & K3. Dessa två färdigfoder tillsammans med K80(koncentrat) och Lantabs nya ungnötsfärdigfoder Kung står för mer parten av försäljningsökningen av foder för Lantab. Försäljningen har ökat med 500 ton det senaste året till lite drygt 2000 ton KRAV-foder i år. Om tre år räknar Lantab med att sälja 5000 ton KRAV-godkänt färdigfoder. – Vi har marknadens bredaste sortiment av KRAV-godkäntfoder och det gör att många nya kunder vänder sig till oss. I nästa vecka släpper vi två nya fjäderfä foder och ett foder för får. Det senaste året har vi även utökat vårat sortiment av grisfoder, men här går försäljningen lite trögare än väntat. Den möjlighet vi erbjuder med att göra gårdspecifika foder har också snabbt blivit populär, så framtiden ser ljus ut, säger Magnus Noreen, KRAV-ansvarig Lantab.

2002-08-14