Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

ICA ekologiskt på gång

ICA satsar nu ordentligt för att få igång sin försäljning av ekologiska produkter. ICA ekologiskt-sortimentet hade premiär ibörjan av året med ett antal ekologiska produkter inom frukt och grönt, krossade tomater och kaffe. Inom kort släpps nya produkter såsom knäckebröd, pasta, müsli och flera produkter inom frukt och grönt. Om några år räknar ICA med att ICA ekologiskt sortiment består av minst 300 - 400 ekologiska produkter. – Just nu sker en intensiv produktutveckling av ICA ekologiskt produktsortiment. Det är främst varorna i Sunda märket som nu ersätts och förbättras under det nya varumärket ICA Ekologiskt, men även en del nyutveckling sker. Vi ser positivt på utvecklingen av ICA ekologiskt och hoppas på en bra tillväxt av marknaden för vårat nya sortiment, säger Kerstin Lindvall miljöansvarig ICA.

2002-03-20