Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Dags att boka monter till Biofach 2020

Idag, 31 maj är sista dag för att få rabatt på bokning av monter till Biofach i Nürnberg, men det går fortsatt att boka en plats, tills ytan är slut.
Biofach är världens största branschmässa för ekologiska produkter. 2019 besöktes mässan av 51 500 branschföreträdare från 143 länder under mässans fyra dagar. Då slog mässan rekord i både antal besökare och utställare. Antalet utställande företag var 3000.
- Ingen annan stans har man som företagare större möjlighet att exponera sina ekologiska produkter, profilera sig och hitta nya internationella kunder, säger Marie Jaeger, Trade Fair Agency, mässans representant i Sverige. Sedan några år tillbaka finns det en svensk samlingsmonter som arrangeras av Trade Fair Agency i samarbete med Business Sweden under temat ”Try Swedish – Beyond Organic”. Vill man vara med kan det vara klokt att boka sin plats snart. De senaste åren har mässan snabbt blivit fullbokad.

2019-05-31