Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Natural Products Scandinavia blir ECO life ScandinaviaEco Life Scandinavia, är ett nytt koncept tidigare känt som Natural Products Scandinavia. Mässan hålls precis som tidigare i Malmö den 13-14 november. Att främja och lyfta fram ekologisk livsstil har varit mässans huvudsyfte ända sedan starten 2012. Nu tar den brittiska arrangören Diversified Communications nya grepp och gör en rebrand för att sätta detta ännu tydligare i centrum. Den speglar också den pågående stora tillväxten och utvecklingen inom sektorn för naturliga produkter, enligt arrangören.

- Vi är den ledande nordiska fackmässan inom naturlig hälsa, skönhet och hållbar livsstil, är det viktigt att utvecklas i takt med de branscher vi arbetar med. De skandinaviska länderna fortsätter att visa vägen inom en hållbar, hälsosam och etisk livsstil. Vår nya profil – från namnbytet och logotyp till vår nydesignade hemsida – ligger mer i linje med den skandinaviska marknaden och summerar perfekt vad mässan handlar om, säger portfolio director Fiona Allen.

2019-04-02