Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Paradiset på NK


Sveriges första och hittills enda dagligvarukedja för ekologiska och naturliga livsmedel, Paradiset med Johannes Cullberg i spetsen, kommer att ta över en del av driften av den livsmedelsbutik som finns under Sveriges fashionablaste varuhus, NK i Stockholm. I och med detta lämnar Paradiset också si tidigare butikslokal på Regeringsgatan.

Tidigare var det ICA som drev livsmedelsbutiken i NKs källarplan men efter att man inte kude enas om driften så blir nu lösningen istället att flera olika aktörer kommer att dela på butiksytan. Paradiset blir den aktör som för ansvaret för basutbudet och frukt & grönt. Paradiset kommer även att servera lunch.

Eftersom majoriteten av utbudet av dessa varor i Paradisets andra butiker är ekologiskt är det ingen högoddsare att satsa en slant på att utbudet för NKs kunder nu kommer att öka markant när det gäller ekologiska livsmedel.

Sedan tidigare finns Paradiset även i Sickla och på Brändkyrkagatan på Söder i Stockholm samt med nätbutik med möjliga leveranser över hela Sverige.


Johannes Cullberg, Paradiset

2019-03-20