Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Dags att nominera Årets Ekobutik till Dagligvarugalan


Den 19 september genomförs Dagligvarugalan på Stockholms Stadshus. En av priskategorierna är Årets Ekobutik, sponsrad av Midsoa/Kung Markatta. Syftet med priset är att lyfta fram de butiker som på ett framgångsrikt sätt lyckats hjälpa konsumenterna att göra mer ekologiska och hållbara val. Ekologi ska genomsyra både synlighet i butik samt engagemang och kunskap hos personalen. Passa på att nominera din favoritbutik!

Juryn bedömer:

    Initiativ för att lyfta fram ekologiska produkter i butiken men även i digitala kanaler
    Initiativ för att utbilda konsumenten i ekologiska och hållbara val
    Personalens engagemang för ekologi och hållbarhet
    Resultat i form av ekologisk försäljningsutveckling och andel

Till nomineringen här>>

Jury: Linda Wass Midsona, Martine Tönrqvist Paradiset (Vinnare 2018), Cecilia Rygård Ekoweb, Martin Moström Retail House, Carola Grahn Bergendahls, Anita Falkenek KRAV, Joachim Björk Fri Köpenskap2019-03-14