Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Besöksrekord på Biofach


När världens största mässa för ekologiska livsmedel, Biofach i Nürnberg, stängde dörrarna så stod det klart att årets mässa lockat rekordmånga besökare. Över 51 000 personer besökte årets största branschmässa, vilket är ca 1000 fler än i fjol. Mässan bestod i år av ca 3300 utställare, vilket också är rekord. På mässan kan man bland anat se nyheter, trender och innovationer, nätverka och förkovra sig i ett digert seminarieutbud.

- Stämningen i de 10 mässhallarna var uppsluppen. Man kunde märk begeistringen i branschen från första sekund som dörrarna öppnades. Det fanns en härlig energi. Marknaden utvecklar sig ochså mycket dynamiskt. Vi glädjer oss åt att besökare, utställare håller kalendern fri för dagarna på Biofach som branschens viktigaste handelsforum, säger Petra Wolf, vd Nürnbegr Messe.2019-02-21