Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Biofach 2018 igång!Idag startar världens största mässa för ekologiska produkter, Biofach i Nürnberg, Tyskland. Närvaron av deltagande svenska företag är förhållandevis stor, även om vi har en bra bit kvar till Danmarks jättemonter som omfattar ca 50 företag. Mässan genomförs den 14-17 februari och är en branschmässa för alla företag med intressen i ekosektorn. Ekoweb är så klart på plats...för 20:e gången!


Omkring 3000 utställare och 50 000 besökare förväntas delta under de fyra dagarna. Mässan byggs till stor del upp runt paviljonger som presenteras landsvis och även Sverige finns representerat. Under samlingsnamnet SWEDEN into Organic har KRAV i samarbete med Trade Fair Agency bjudit in svenska företag, att delta. Inbjudan har gått till företag med både KRAV- och EU-ekologiska produkter. Dels kan man välja ett delta som företag, eller som en del i KRAV:s skafferi, där enskilda produkter presenteras i mindre skala.

Mässan bjuder dessutom på ett digert seminarieprogram med flera hundra olika rubriker.

 

Deltagande svenska företag hos Sweden into Organic:

Alex & Phil (barnmat)

Breeders of the Royal Islands (kött)

Camlina of Sweden (kallpressad Camelinaolja)

Get Raw (Raw food, bars)

Gunnar Dafgård AB

Hällestad svamp

Kronfågel

SMAKIS (drycker)

Superfruit Scandinavia

The smiling group (snacks)

 

Enskilda svenska utställare:

Ekko Gourmet (linser, bönor mm)

HealthyCo (hälsoprodukter)

2018-02-14