Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Schlingmann satsar på ekobranschen

Per Schlingmann går in som delägare och strategisk rådgivare i ekoföretaget Naturalbox & Veganbox Ecoliving AB. Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Före detta statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna.

Naturalbox & Veganbox Ecoliving marknadsför en prenumerationstjänst för ekologiska och veganska hälsoprodukter tillsammans med olika recept och hälsotips. Tanekn är att inspirera fler att välja ekologiskt och veganskt för att sedan erbjuda kunderna att handla i den egna e-handelsbutiken. Egna produkter är också på väg att tas fram, där målsättningen är att satsa på svenska råvaror, där det går.

- Det ska bli väldigt spännande att bidra till att utveckla ecoliving.se. Ecoliving har alla möjligheter att bli framgångsrika. Hälsotrenden fortsätter starkt, fler människor väljer gröna alternativ och Intresset för ekologiskt och veganskt ökar samtidigt som handeln befinner sig i en omvandling där bland annat e-handeln blir framtidens vinnare, säger Per Schlingmann.

- Vi har en aggressiv tillväxtplan för vår e-handelssatsning inom ekologisk och vegansk hälsa. Som kvinnlig entreprenör är det viktigt för mig att bygga ett starkt team så jag kan fokusera på det som jag är bäst på. Genom crowdfunding hoppas vi kunna engagera människor, kunder och partners att delta i vår resa med visionen att bli ett synonym för "Whole Foods" online i Norden, säger Alicja Chlebna grundare och VD

ecoliving.se


2016-04-29