Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Landsbygdsministern till Ekogalan


Den 28 januari är det dags för Ekowebs arrangemang Ekologiska Branschdagen och Ekogalan på Grand Hotel i Stockholm. Hela livsmedelsbranschen, från mylla till hylla, samlas för att diskutera den ekologiska marknaden och utvecklingen av sektorn framöver.

Även Sveriges landsbygdsminister, Sven-Erik Bucht kommer att vara på plats under en del av dagen.
- Vi är jätteglada att ministern kommer. Vi tror det är bra både för honom och branschen att han är på plats. Vi har ett oerhört pressat tidsschema med många talare och jobbar nu för att få in ministern i programmet på ett bra sätt så att det ska ge så stor utväxling som möjligt till dagens deltagare, säger Cecilia Ryegård, Ekoweb.

Dagen är sedan länge slutsåld.

2016-01-15