Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Blir det du som får sista platsen till Ekologiska Branschdagen & Ekogalan 2015?


Intresset för Ekowebs arrangemang Ekologiska Branschdagen och Ekogalan den 29/1 på Grand Hotel i Stockholm är enormt i år. Med en vecka kvar till dagen så är platserna i princip slutsålda. Ekoweb har lyckats få ihop några till. Vill du komma så är det dags att anmäla sig nu!

Förväntningarna på dagen är stora och givetvis är alla nyfikna på det slutliga resultatet för den ekologiska försäljningen under 2014, som Ekoweb presenterar i sin då just tryckta marknadsrapport. En rekordsiffra förväntas!

Men många kommer också för att ta del av en mängd spännande föreläsningar från vitt skilda aktörer i branschen, från mylla till hylla, titta på vad utställarna presenterar, nätverka och skapa nya affärskontakter...

...och inte minst för att hylla vinnarna under Ekogalan 2015, som avslutar dagen. De tre bästa föregångarna, innovatörerna och företagarna är nominerade i varje kategori. Nu ska vinnaren och créme de la créme koras och prisas!

Till anmälan här>>
pressackreditering: hör av dig till cecilia@agroide.se

2015-01-20