Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Spänningen är stor - Ekowebs marknadsrapport 2014: Halvår +30% Helår ???


Den som väntar på något gott... Intresset för utvecklingen av svensk ekomarknad 2014 är jättestort. Den som vill veta hur det gått för hela året 2014 får dock vänta till 29/1

Just nu räknas det för fullt på kammaren hos Ekoweb, dag och natt! Detta för att få ihop alla siffror från livsmedelsmarknadens aktörer till Ekologiska Branschdagen 29/1, där Ekowebs marknadsrapport över den svenska ekologiska livsmedelsförsäljningen kommer att offentliggöras.

- Enligt vår halvårsrapport ökade den ekologiska försäljningen med 30 procent under de första sex månaderna 2014, en siffra som omskrivits mycket i media, inte minst nu i dagarna. Man ska dock komma ihåg att helårsresultatet inte är klart ännu. Vi är ändå ,vad jag vet, snabbast i världen med att presentera fjolårets försäljning av ekologiska livsmedel. Men den som vill ha den samlade bilden får ge sig till tåls till den 29 januari. Jag kan i alla fall avslöja att det ser riktigt, riktigt bra ut så långt vi har kommit i dagsläget, säger Cecilia Ryegård, redaktör, Ekoweb.

Pressakreditering till Ekologiska Branschdagen maila cecilia@agroide.se,
Mer info och anmälan till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan, här>>

2015-01-18