Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Missa inte Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2015!


Ladda ner inbjudan och program här>>
Anmäl dig här>>
Pressakreditering här>>

Nu är det hög tid att anmäla sig till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2015 den 29 januari på Grand Hotel i Stockholm.

För dig som är aktiv inom den ekologiska marknaden, som råvaruproducent, förädlare, genom försäljning, eller på annat sätt, eller bara är intresserad för till exempel kommande affärer, så är Ekologiska Branschdagen ett måste! I ett forum skapat för att främja kontakter, nätverkande och business är vår målsättning som arrangörer att främja affärsverksamheten i branschen och lyfta ekologiskt till nya nivåer. Dagen kommer att vara en intensiv blandning av föreläsare, kunskapsspridning, och kontaktmöjligheter. Dessutom släpper Ekoweb sin marknadsrapport med Sveriges officiella statistik över ekoförsäljningen 2014, samt prognoser för 2015 och 2020-2025.

- Mediaintresset för dagen är i år större än någonsin. Vad vi vet är vi också snabbast i världen med att publicera fjolårets statistik över ekoförsäljningen. Vi tror att det är en jätteviktig ingrediens för att föda ett produktivt affärsklimat runt ekologiskt. Som företagare i ekobranschen behöver man en tidig indikation för året vart vindarna blåser, vad marknadens aktörer vill ha och hur man kan möta behoven framöver. Därför har vi skapat Ekologiska Branschdagen med ett fullspäckat program av olika föreläsare och vi ramar in det hela med festligheter där de bästa ekoföreträdarna och förebilderna prisas på Ekogalan, säger Cecilia Ryegård, initiativtagare till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan och redaktör för Ekoweb, även en av föreläsarna under dagen.

Några ytterligare aktörer på scenen som under dagen kommer att prata om kommande behov av ekologiskt och inspirera: Arla, Axfood, Coop, ICA, Lidl, Menigo, företrädare för offentlig sektor, Kocken Paul Svensson, ”Bondepanelen” mfl.

2015-01-09