Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Enormt mediaintresse för ekologiskt

Den senaste tiden har det massmediala intresset för ekologiska livsmedel varit enormt. I såväl SVt:s Aktuellt, TV4 nyheterna, morgonsoffor och lokalradiostationer och givetvis i tryckt media har ekologiskt synliggjorts på olika sätt. När Ekologiska Lantbrukarna genomförde sin studieresa i Skåne i samband med sin årliga stämma möttes man av ett massivt mediauppbåd som resulterad ibland annat ett långt inslag i Sydnytt.
- Intresset är jättestort just nu. Tydligen gör SVT ekologiskt till en av valfrågorna. Jätteroligt att ekologiskt uppmärksammas så mycket just nu. Rapporteringen har varit väldigt positiv, säger Maria Dirka, verksamhetsledare Ekologiska Lantbrukarna.

Se inslaget på SydNytt, här>>

2014-03-18