Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan och marknadsseminariet: Alla är där!


Årets upplaga av marknadsseminariet och Ekogalan är nu nära slutsåld. All utställningsyta är bokad, middagen på kvällen har fått flyttas till ett annat rum på Grand Hôtel på grund av det stora intresset. Ett fåtal platser finns kvar till själva dagen.

- Vi har redan slagit rekord i antal anmälda. Det känns jätteroligt att så många beslutsfattare inom viktiga företag är på plats, vars beslut verkligen kan ge stor påverkan på marknaden. Dagen kommer att vara ett perfekt tillfälle att knyta kontakter. Det finns många spännande namn på listan, från lantbrukare till förädlare, grossister och butiksägare, men för att nämna några så är det jättekul att företrädare för danska regeringen är på plats, Lantmännen Lantbruks nya koncernchef, Johan Andersson kommer, och så givetvis landsbygdsminister Eskil Erlandsson, säger Cecilia.

Det är Ekoweb som genomför och arrangerar dagen, samt tar fram marknadsstatistiken.

– Men utan stöd från våra huvudsponsorer, Axfood, Lantmännen, LRF och SMA Mineral hade det varit svårt att genomföra, avslutar Cecilia Ryegård.

2014-01-24