Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Stort intresse för Ekogalan 2014


Den 30 januari är det dags för tredje upplagan av Ekogalan. Arrangemanget genomförs på Grand Hôtel i Stockholm och kombineras med en utbildningsdag och ett marknadsseminarium där man kan ta del av den senaste informationen och statistiken från ekomarknaden.

En rad föredragshållare från olika delar av branschen är bokade, bland annat från Arla, McDonalds och detaljhandeln: ICA, Axfood och Coop. Fem priser kommer att delas ut under Ekogalan, som instiftats av Axfood, LRF, Lantmännen, SMA Mineral och Ekoweb.

- Vi ville göra något positivt för livsmedelsmarknaden i allmänhet och för ekomarknaden i synnerhet. Vi ville skapa en mötesplats där alla i branschen, under festliga former, kan få den bästa tänkbara informationen om marknaden för att sedan ta med sig detta in i sitt företagande under resten av året. Årets deltagarlista visar att branschen tycker att detta är en viktig dag och vi har en stor mängd beslutsfattare på plats, och Landsbygdsministern kommer. Vi är i princip fullbokade, men försöker  givetvis trycka in några till, om intresse finns, säger Cecilia Ryegård från Ekoweb, som är arrangör av Ekogalan och marknadsseminariet.

För anmälan och inbjudan till Ekogalan och Marknadsseminariet här>>

2014-01-10