Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nordic Organic Food Fair 20-21 oktober


Nordic Organic Food Fair är en ny fackmässa som anordnas på Malmömässan den 20-21 oktober. Mässan riktar sig till internationella livsmedelsproducenter med ekoprodukter och arrangeras i samband med Natural Products Scandinavia, en mässa som anordnades för första gången i oktober 2012 och blev en stor framgång.

Mässan är öppen enbart för certifierade ekoprodukter och utställare och mässytan är i stort sett utsåld. Mässan riktar sig till båda lokala och internationella producenter, enskilda butiker och stora butikskedjor, hälsofackhandeln och dagligvaruhandeln, privata restauranger och storkök i kommunal- och landstingsägd regi, både importörer och exportörer, samt grossister och många andra, som är på jakt efter ekoprodukter. Mässan har brittiska arrangörer och stöttas bland annat av Soil Association och arrangörerna driver även mässan Natural & Organic Products Europé, ett evenemang som genomförts 15 gånger i London.

Länk till Nordic Organic Food Fair, här>>

2013-09-03