Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Kennet Alness nominerad till Hållbart Ledarskap 


Årets finalister till tävlingen om priset Hållbart Ledarskap 2012 är nu utsedda. Vinnaren på Ekogalan 2013 i kategorin Årets Ekoföretag, Bioagri har fått sin vd Kenneth Alness nominerad. Hållbart Ledarskap delas ut av Näringslivets Miljöchefer, en ideell förening för företag och organistaioner som vill förbättra sitt arbete inom miljö och hållbar utveckling. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma det arbete kring hållbar utveckling som bedrivs i det svenska samhället och att öka intresset för ledarskap inom området. 2011 gick priset till Percy Barnevik, Hand in Hand International.

Priset för Hållbart ledarskap 2012 delas ut i samband med Sustainability Day den 23 april 2013 i Aula Magna, Stockholm.

De övriga nominerade är: Lars Appelqvist, vd Löfbergs, Nina Ekelund, programdirektör, Hagainitiativet, Johan Karlström, vd, Skanska, Peter Norman, finansmarknadsminister

Ekoweb håller tummarna lite extra för Kenneth!

2013-04-05