Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Här är vinnarna vid årets Ekogala 2013!


Under torsdagen 31/1 genomfördes Ekogalan 2013 på Grand Hotel i Stockholm. Priser i fem kategorier delades ut. Ekogalan genomförs i samarbete med Axfood, LRF, Lantmännen och SMA Mineral. Arrangör är Ekoweb. Arrangemanget, som inleddes med att Ekoweb höll ett marknadsseminarium där den senaste försäljningsstatistiken för 2012 presenterades samt släppte sin marknadsrapport för 2013, följdes av nästan 200 branschföreträdare.

Emil Olsson, Slätte Gård, Margareta Dahlgren, LG-Husdjursrådgivning, Lantmännen BioAgri, Sju Gårdar och Magnihill, där är vinnarna av årets Ekogala 2013. Inför närmre 200 branschföreträdare fick vinnarna, förutom den stora äran hämta fjärilspriset och en blomsterkvast.

Läs mer på www.ekoweb.nu

2013-01-31